No item found! Please make sure that your Instagram User ID and Access Token is correct

Новости

News

Проектот на УСАИД Партнерство за подобра бизнис регулатива одржа инфо-сесија за трите најпогодени сектори од кризата предизвикана од КОВИД-19 - автомобилската индустрија, туризмот и

...

Откако корона вирусот се прошири на светско ниво за да предизвика пандемија, граќаните кои беа принудени да се изолираат или да одат во карантин, се повеќе се вртеа кон сервисите за е-трговија и

...

Луѓето сакаат да слушаат приказни од тие што ги знаат, кога ќе видат дека нивниот сосед или пријател презел нешто што функционира и тоа создава инспирација за и тие да се

...

Земјоделците од Струмица и Радовиш добија целосни програми за нови модерни агротехнички практики и нови методи за заштита на нивните култури.

...

Насер Нуредини, министерот за животна средина и просторно планирање, порачува дека потребно е сите заедно да работат, како институциите, министерствата, општините, така и граѓанскиот сектор и

...
© Copyright Auston, All Rights Reserved. Designed by EPI CENTAR International

Please publish modules in offcanvas position.