За Нас

Image
Зошто треба нас да не изберете како најдобра консултантска агенција за вас?

Ние сме компанијата за чијшто избор не можете да зажалите. Ова е едноставно најдобрата одлука што можете да ја направите. Ние внимаваме на тоа да имаме индивидуален пристап за секој наш поединечен партнер. Затоа, правиме и темелна анализа на индивидуалните потреби на секој клиент. Исто така, настојуваме да работиме користејќи ги најновите и најодржливите решенија и алатки во нашата секојдневна работа.

Затоа, најмувањето на најдобра консултантска агенција за вашиот бизнис од регионот, може да донесе само позитивни резултати.

 

Ако ја барате најдобрата консултантска компанија во регионот која ќе биде вистински партнер на вашиот бизнис – ЕПИ ЦЕНТАР Интернационал е вашиот најдобар избор. Ова е компанијата кај која се обраќате кога сакате да најдете вистински решенија на вашите бизнис проблеми. Со одлучност, работа и посветеност, ја основавме нашата компанија на 01.05.2005. За тоа време бевме спин-оф на Care International Macedonia.

Низ сите овие години, посветено работиме на нудење на најдобрите консултантски услуги на нашите клиенти. Денес, имаме 5 членови на тимот кои имаат соодветна експертиза за истражувачки и консултантски услуги. Исто така важно, имаме цврсти стратешки врски со лица од различни области на експертиза. Сепак, работиме константно на наоѓање на добри експерти-партнери за нашиот бизнис кои на долг рок се и ваши партнери од доверба.

Што работат консултантите во Епи Центар?

Нашиот тим на професионални консултанти припрема и имплементира бројни проекти од различни области. До сега, сме работеле на земјоделство и бизниси, екологија, рурален развој и други бизнис сфери. Понатаму, се грижиме да постигнеме максимални резултати кои се постојани. Затоа, константно вршиме надзор над нашите активности и на прогресот на нашите партнери. Во суштина, ги преземаме сите неопходни мерки за да се осигуриме дека бизнисите на нашите клиенти го остваруваат својот максимален потенцијал.

Какви бенефити имате од Епи Центар како ваша консултантска компанија?

Преку користење на нашите консултантски услуги, вие инвестирате на краткорочен и долгорочен план во вашиот бизнис. Имено, преку нашата долгогодишна работа стекнавме исклучително искуство и знаење во ова поле. Затоа, нудиме и развиваме мноштво пакети на услуги со цел да ви овозможиме индивидуализирана консултантска и експертска услуга. Исто така, правиме истражувања на пазарот и можеме да ви ги овозможиме важните правна експертиза и правни услуги кои ви требаат. Завршно, нашиот тим може да ви понуди услуги на финансиско планирање и моделирање заедно со административна и логистичка поддршка за различни развојни програми.

Запознајте го нашиот тим

Љубомир Димовски
Љубомир ДимовскиFounder & CEOldimovski@epicentar.com.mk
Климентина Блажевска
Климентина БлажевскаAdmin & Finance Officer kblazevska@epicentar.com.mk
Павлина Димовска
Павлина ДимовскаLawyerpdimovska@epicentar.com.mk

Надворешни Соработници

Client 1
Client 1
© Copyright Auston, All Rights Reserved. Designed by EPI CENTAR International

Please publish modules in offcanvas position.