Организирање на настани за вмрежување за Центарот за развој на регионот Јабланица Пчиња

Project Description

ЕПИ ЦЕНТАР Интернационал беше ангажиран од Центарот за развој на регионот Јабланица-Пчиња за организирање на настани за вмрежување.

Проектот „Партнерство и градење на капацитетите на патот кон одржлив развој“ беше спроведен во рамките на Програмата за подобрување на соработката и градење на капацитетите на регионално и локално ниво кофинансиран од српската агенција за развој и партнерот на проектот - Центарот за развој на регионот Јабланица и Пчиња, со општина Лесковац во соработка со 12 единици на локалната самоуправа од регионот на Јабланица и Пчиња.

Главната цел на проектот беше поддршка на развојни иницијативи за зајакнување на економскиот и регионалниот развој на регионите на Јужна и Источна Србија преку поттикнување на меѓуопштинска, прекугранична и меѓународна соработка и градење на капацитетите на релевантни субјекти за регионален развој.

Project Details

  • Имплементација и дизајн на проекти
  • Центар за развој на регионот Јабланица-
  • 13-05-2020
© Copyright Auston, All Rights Reserved. Designed by EPI CENTAR International

Please publish modules in offcanvas position.