Програма за Развој на Руралниот Приватен Сектор во Грузија

Project Description

CARE Австрија го ангажира ЕПИ ЦЕНТАР Интернационал да состави предолг програма  за развој на рурлниот приватен сектор.

Напишаниот предлог ги вклучуваше следниве имплементирани задачи:

  • Да се најде излез според документите од тендерот/напатствијата составени од донаторот. Да се разработат сите оддели од моделот даден од CARE Австрија според планот за одговор  на тендерот;
  • Да се припреми нацрт верзија на предлогот според планот за одговор на тендерот .
  • Да се соработува и да се разменуваат идеи со   советникот за тендерот на CARE Австрија во Кавкаскиот регион поврзани со предлогот за развој;
  • Континуирана адаптација на предлогот според планот за одговор на тендерот и повратни информации од партнерите/експертите на Проектот;
  • Поднесување на финална верзија до CARE Австрија според планот за одговор на Проектот

Вклучени експерти:

  • 1 постар експерт

Project Details

  • Мониторинг и Евалуација
  • CARE Austria
  • 19-10-2010
© Copyright Auston, All Rights Reserved. Designed by EPI CENTAR International

Please publish modules in offcanvas position.