BIOFACH 2017 Нирнберг, Германија

Project Description

ЕПИ ЦЕНТАР беше ангажиран како надворешен консултант да  организира учеството на MAFWE и македонските производители на органска храна на Biofach во Нинберг, Германија како дел од активностите на Зелениот економски сектор на програмата ИМЕ.

Делокругот на работа на ЕПИ ЦЕНТАР беше во следниве активности:

  • Да му помага на MAFWE во процесот на воведување на саемот Biofach  во листата на саеми поддржани од Владата на Македонија;
  • Да комуницира со саемот за местоположбата и големнината на штандот како и за неговиот дизајн:
  • Да го организира саемот;
  • Да го ажурира каталогот на производители на органска храна во Македонија;
  • Да организира маркетиншка обука за изложувачите на саемот;
  • Да идентификува можни меѓународни партнери и купувачи од македонските претставници на саемот и да закаже состаноци за време на саемот; и
  • Да припреми извештај од зацртаната мисија.

Project Details

  • Имплементација и дизајн на проекти
  • Swiss Contact
  • 06-03-2017
© Copyright Auston, All Rights Reserved. Designed by EPI CENTAR International

Please publish modules in offcanvas position.