Новости

News

Вчера во Скопје се одржа Форум на тема: „Механизми за елиминација на сивата економија, имплементација и очекувани резултати“ во организација на Сојузот на стопански комори на Македонија, со цел
...

Експерти за изработка и подобрување на бизнис планови, маркетинг и економски анализи од ЕПИ ЦЕНТАР Интернационал се вклучија во вториот дел од менторската програма за изработка на бизнис план

...

Центарот за развој на Југоисточниот плански регион објави дека рокот за пријавување по Огласот за учество на обука и распределба на грантови за воведување на агроеколошки мерки во рамките на

...

Во рамките на Проектот на УСАИД за развој на деловниот екосистем се одржа фокус група „Моментални предизвици и можности за поддршка на домашните производители на соларни системи“, на која се

...

ЕПИ ЦЕНТАР Интернационал заедно со Стопанската комора на северозападна Македонија како дел од Проектот за Развој на деловниот екосистем поддржан од УСАИД, изработуваат истражување на пазар кое ќе

...
© Copyright Auston, All Rights Reserved. Designed by EPI CENTAR International

Please publish modules in offcanvas position.